Product was successfully added to your shopping cart.
0 item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Cosmic Fog Eliquid

Cosmic Fog is een e-liquid fabrikant die volgens eigen ambachtelijke recept werkt. Hierdoor zijn de meest unieke smaken ontstaan welke van een bijzonder hoge kwaliteit zijn. Cosmic Fog is opgericht in het altijd zonnige Orange County wat in Californië (Amerika) ligt. De Cosmic Fog liquids zijn gemaakt met een missie en dat is de beste e-liquids te produceren met de hoogste kwaliteit die de vaping-wereld ooit gezien heeft. De liquids zijn uitvoerig getest op kwaliteit en smaak. Gemiddeld kost het Cosmic Fog 7 tot 10 maanden tijd om een nieuwe smaak te ontwikkelen. Iedere smaak moet voor de gebruiker weer een nieuwe en spannende ervaring worden. De achtergrond van deze bijzondere smaken is dat Cosmic Fog ervaring heeft in de culinaire wereld.

Hoge kwaliteitseisen

Iedere liquid wordt lange tijd door de ontwikkelaars getest zodat deze op den duur niet gaat vervelen en bovendien heerlijk blijft smaken. Cosmic Fog is van mening wanneer je niet de hele dag zin hebt in een van deze bijzondere liquids dan voldoet deze niet aan de hoge eisen van de fabrikant.

Goed geregeld

Achter de schermen heeft Cosmic Fog de boel goed op orde. Om de best mogelijke kwaliteit te kunnen leveren is een high-tech omgeving nodig en dat heeft deze e-liquid fabrikant. Het hele proces van ontwikkeling tot aan het etiketteren van de flesjes gebeurt binnen deze muren. Het bedrijf voldoet aan de strenge Iso8 norm en filtert iedere e-liquid 5 keer om er zeker van te zijn dat de vloeistof in topconditie verkeerd.

70/30 Verhouding

De Cosmic Fog E-liquid heeft een 70/30 verhouding. Dit betekent dat de vloeistof op basis van 70% plantaardige VG (Vegitable Glycerine) is en 30% PG (Propyleen Glycol). Hierdoor krijg je een goede balans tussen dampvorming en het gevoel in de keel (throat hit) zodat je ook echt het idee hebt dat je aan het roken bent.

Inhoud en nicotine

De flesjes van 30ml zijn voorzien van een pipetje zodat je heel nauwkeurig de tank van je esigaret kunt bijvullen.
Wat betreft de nicotine is er een ruime keuze aan nicotine waaronder nicotinevrij. Je kunt dus heerlijk genieten van de kwaliteit smaken met en zonder nicotine.
Iedere smaak is te verkrijgen in 0mg, 3mg en 6mg. Dit staat gelijk aan 0%, 0,3% en 0,6% nicotine.

7 Cosmic Fog smaken

Bij Cosmic Fog kun je terecht voor 7 verschillende liquid smaken. Dit zijn Chill'd Tobacco, Kryp, Sonrise, Milk & Honey, Sonset, Chewberry en The Shocker.

Kenmerken van de smaken:

Chill'd Tobacco – Een verfrissende pepermunt met een heerlijke tabak smaak
Chewberry – Zoete aardbeien met een exotische passievrucht
Kryp – Een zoete verfrissende smaak van meloen en snoep
Milk & Honey – Een zoete melk met honing smaak
Sonrise – Een exotische cocktail, kiwi, ananas en passievrucht
Sonset – Franse crème brûlée met een heerlijke peer!
The Shocker – Een mix van aardbeien, citrus limonade en ander tropisch fruit

Cosmic Fog e-liquid kopen

Voor het grootste assortiment aan e-liquids van Cosmic Fog ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben grote voorraden waardoor wij snel kunnen leveren. Hoe meer je besteld, hoe hoger de korting is die je ontvangt.