Product was successfully added to your shopping cart.
0 item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Millers Eliquid

Millers Juice is van Nederlandse bodem en daar zijn we trots op. Millers is de eerste Nederlandse producent op het gebied van e-liquids geweest en levert uitstekende kwaliteit.

Millers Juice e-liquids staan bekend om de uitstekende smaakbeleving. Deze fabrikant staat niet stil en is voortdurend bezig om nieuwe smaaklijnen te ontwikkelen. Wat Millers anders maakt dan anderen is dat ze ook de consument betrekken in hun nieuwe smaken en mede daardoor weer een nieuwe lekkere smaak op de markt kunnen brengen.

Kwaliteit van Millers Juice

Kwaliteit is voor Millers heel belangrijk. Millers is ISO9001:2008 gecertificeerd en het fabriceren van de e-liquids gebeurt dan ook op hoog niveau. Iedere batch wordt door een laboratorium gecontroleerd voordat het naar de groothandels gaat. De kwaliteit is puur en zeer zuiver. De PG (Propyleen glycol) is minimaal 99,95% zuiver, de plantaardige VG (Vegetable Glycerine) is minimaal 99,8% zuiver en de nicotine minimaal 100% zuiver. Tevens wordt het water dat gebruikt wordt dubbel gedestilleerd.

Millers Juice e-liquid lijnen

Millers heeft feitelijk 3 liquid lijnen met in totaal ruim 50 verschillende smaken. Deze zijn onderverdeeld in de Silverline en Goldline. Zoals je hieronder kunt zien is de Goldline ook opgesplitst in Goldline 50-45 en Goldline VG.

· Silverline
· Goldline 50-45
· Goldline VG

Silverline

De Silverline telt in totaal 36 verschillende smaken op het moment van schrijven. Aangezien Miller in beweging blijft, verwachten we dat hier nog enkele smaken aan toegevoegd gaan worden.

De kenmerken van de Silverline zijn dat de basismix is van 65% PG, 30% VG en 5% smaakstoffen op basis van PG. Wat betreft de nicotine is de Silverline van Millers Juice te verkrijgen in 0mg, 6mg, 12mg en 18mg nicotine.

Silverline smaken

De Silverline telt 11 tabaksmaken, 13 fruitsmaken en 12 overige smaken.

-Tabaksmaken
De tabaksmaken zijn: Desert, RY4, Shag, Sigaar, Tabak, Tobacco nr.1, Turkish Blend, UK Menthol, UK regular, USA menthol en USA regular.

-Fruitsmaken
De fruitsmaken zijn: Aardbei, Ananas, Appel, Banaan, Framboos, Fruitmix, Groene appel, Kersen, Kiwi, Kokos, Limonade, Red Candy en Watermeloen.

-Overige smaken
De overige smaken zijn: Cappuccino, Caramel, Chocolade, Cola, Cola kers, Drop, Energy, Koffie, Menthol, Mint, Pepermunt en Vanille.

Goldline 50-45 en Goldline VG

De Goldline, zowel de 50-45 als de VG, telt in totaal 14 verschillende smaken waarbij de Goldline 50-45 op basis is van 50% PG en 45% VG. De overige 5% wordt gebruikt voor extra smaakstoffen welke op basis zijn van ethyl alcohol. De Goldline VG is 100% VG, dus plantaardig. Bij sommige smaken zit er 3-5% smaakstoffen door welke op basis van ethyl alcohol zijn. Het effect van de Goldline VG is dat de dampwolken een stuk dikker zijn.
Wat betreft de nicotine kun je in beide Goldlijnen kiezen voor 0mg, 6mg, 12mg en 18mg nicotine.

Goldline smaken

Zowel de 50-45 als de VG lijn beschikken over dezelfde smaken. Het verschil zit hem in de verhouding tussen PG en VG wat voor normale of juist grote rookwolken kan zorgen.
De 14 smaken van de Goldline zijn onderverdeeld in 2 categorieën. 6 Tabaksmaken en 8 andere smaken.

-Tabaksmaken
De tabaksmaken van Millers Juice Goldline zijn: Best Bam Buddhapest, El Tabaco Fuego, The Apple of Eden, Thousand & One Nights, Three Strikes Out en Urban Bourbon Tobacco.

-Overige smaken
De overige maken van Millers Juice Goldline zijn: Caribbean Rum Sauce, Cherry Me Up, Have Anise Day, Lazy Latte Afternoon, Orange Brandy Bastard, Peachy Coconut Dream, Sha-La-Lemon en de Shamrock’s Whiskey Cream