Product was successfully added to your shopping cart.
0 item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

VGOD ELIQUID

VGOD is afkomstig uit Amerika en heeft een interessante smaakvolle e-liquidlijn. Dit Amerikaanse liquid bedrijf is opgezet voor en door vapers, oftewel voor elektrische rokers. Hierdoor is een fantastisch product ontstaan welke met de dag grote hoeveelheden fans erbij krijgt. Alle gebruikte grondstoffen komen uit de omgeving waar het bedrijf VGOD haar fabriek heeft staan en dat is Zuid Californië.

Een bijzondere e-liquid

Wat de liquids van VGOD bijzonder maakt is dat ze zeer geschikt zijn om grote dampwolken mee te creëren. VGOD heeft een rage weten te ontketenen waarbij de actieve gebruikers hun ‘Vapetricks’ filmen en posten op het internet. De Vape tricks bestaan uit rondjes en andere effecten welke door de lucht worden geblazen en geduwd. Een schitterend spektakel waarbij het bij jezelf ook begint te kriebelen om het na te doen. Wil je deze bekijken? Ga naar Youtube of Instagram en zoek dan naar VGOD of Vapegod.

Meer dan dikke dampwolken

Naast dikke dampwolken is de smaak ook bijzonder prettig en aangenaam. Deze is zeer uitgebalanceerd en niet overweldigend zoet. De VGOD e-juice heeft een 70% VG (Vegetable Glycerine) verhouding waardoor je meer damp krijgt. De stelling luidt: meer VG is meer rook.

Hoeveelheden en nicotine

Veel fabrikanten maken alleen kleine flesjes e-liquid. VGOD is Amerikaans en in Amerika is alles groter. Dit geldt ook voor de liquid van VGOD. Je kunt namelijk i.p.v. een 10ml flesje een 60ml fles kopen. De beschikbare nicotinegehaltes zijn:

· 0 mg = 0% nicotine, uitstekend geschikt voor Vapetricks
· 3 mg = 0,3% nicotine, dit is een light variant
· 6 mg = 0,6% nicotine, dit is een medium variant

De 7 smaken

De VGOD liquid lijn beschikt over 7 smaken. Hieronder lees je de benamingen met de bijbehorende smaken.

· Luscious - Watermeloen
· Lushice – Watermeloen met mint
· CocoaNut - Melkchocolade met amandelen
· Coco - Tabak met een lichte kokos smaak
· Cubano – Heerlijke sigaar
· SourLicious – Zoetzure meloen met suiker
· Coil Whip - Slagrooommmm!

Dikke stroperige liquid

Opvallend aan de VGOD liquid is dat deze vrij stroperig is. Hierdoor is hij niet voor elke tank geschikt. De coil moet namelijk voldoende toegang hebben om de stroperige vloeistof te kunnen absorberen. De grotere e-sigaretten zijn meestal wel geschikt.

VGOD e-liquid kopen

Een goede reden om bij EliquidKopen.nl je VGOD eliquid te kopen is dat wij een grote voorraad hebben en snel kunnen versturen. Bovendien hebben wij altijd interessante kortingen voor grote verbruikers. Naast de nicotine vrije VGOD liquid, verkopen wij ook de 60ml flessen met 3mg en 6mg!

facebook.com/officialvgod - instagram.com/officialvgod - officialvgod.com